Agilitydagar VT 2018

Nu gör vi ett nytt försök att testa agilitytid i hallen. Med ett högt intresse och stor efterfrågan från medlemmarna gör vi nu ett längre test med agilitytid i hallen.

Under agilitytiden lämnas agilityhindren framme, dvs man behöver inte ställa undan hindren. De hinder som under agilitytiden alltid ska lämnas monterade är balansen, A-hindret och gungan. Mängden av övriga hinder som står framme kan variera.

Det går självklart att träna annat än agility under denna period men då ska som tidigare nämnts balansen, A-hindret och gungan lämnas monterade.

Tanken med agilitytid i hallen är t ex för att möjliggöra för enskilda eller små grupper att träna på hinder som annars kräver flera personer för montering. Agilitytiden möjliggör även för att kunna boka kortare tid i hallen då tiden för fram- och undanplockning minskas.

Agilitytiden kommer att starta måndag v. 6 och pågå till tisdag v. 17

V. 6 pågår agilitytiden från måndag morgon till tisdag kl. 21.00. Dock är det inte säkert att hindren är framme förrän 20.00 på måndagen (då samträningsgruppen är i hallen) men det är okej att lämna framme hindren redan från morgonen.

Därefter pågår agilitytiden löpande mellan söndag v. 6 till tisdag v.17. Agilitytiden startar varje vecka på söndag kl. 17.00 och pågår hela måndagen och fram till tisdag kl. 21.00.

Kommentarsfunktionen är avstängd.