Belöningssystemet

Hejsan alla underbara medlemmar!
Idag är det den officiellt första sommardagen och vi kan med glädje annonsera att vårt belöningssystem äntligen är färdigt! Vi värdesätter alla insatser som våra medlemmar gör för klubben! Men de som sker på begäran av styrelsen eller om du medverkar på arrangemang som vi anordnar finns det möjlighet att få extra belöning för det (ej kurser eller restid).

-1h = 1 poäng (12kr)
Vi är en ideell förening och av skattetekniska skäl så finns det ett max
uttag på 80h/per år, motsvarande 999:-. Men självklart ligger dina arbetade belöningstimmar kvar till nästkommande år och kan plockas ut då!

Belöningar vi kommer erbjuda är:
-Hallhyra
-Föreläsningar
-Samträningar
-Klubbkläder

Hur gör jag?
Det som behöver göras är att fylla i ett dokument på hemsidan och redovisa vad du bidragit med Länk hittar du längst ner i inlägget. Ni som skickade in era timmar via formuläret 2019 är redan inlagda i systemet. Aktuella poäng kan du se på hemsidan via samma länk nedan.

Ha en fin sommar!

Publicerat av