Sponsorekipage

Hejsan alla fina medlemmar!😃
Vi har världens nyhet och det är att du har möjlighet att ansöka om att få bli ett sponsorekipage! 😍
Vi på Linköpings hundungdom har en ny samarbetspartner och det är Chalma hundhälsa, rehabilitering och friskvård. 😎 Vi har skapat ett sammarbete där ni medlemmar som har Linköpings Hundungdom som huvudklubb får ansöka om att bli ett sponsorekipage! ❤️
Chalma Hundhälsa är beläget 10 km söder om Linköping i fräscha lokaler ca 13 min med bil från klubben.
Ann-Sofie på Chalma Hundhälsa är certifierad hundfysioterapeut och erbjuder friskvårdsbesiktningar, terapeutiskt ultraljud, elektroterapi, massage och vibrationsplatta. Hon håller också öppet efter önskemål, förmiddagar, eftermiddagar och kvällar. Inom en snar framtid kommer även laserapparapur till mottagningen. Ann-Sofie tar patienter som kommer på remiss och hon skickar även remiss till veterinärer om hon hittar något fel vid en kontroll.
Vad ingår i ett sponsorekipage?
-En omfattande kontroll och mätning av hunden vid första besöket.
-Individanpassad plan med behandling vid behov, exempelvis massage eller elterapi.
-Totalt 6 besök som är individanpassade, ett besök i månaden i 6 månader.
-Gäller en hund.
-Värde: ca 4000 kr.
Målet hos Chalma Hundhälsa, rehabilitering och friskvård är att djurägaren ska förstå och läsa hundens kropp samt utveckla en långsiktig hållbarhet. Få ett engagemang för hållbar hälsa och friskvård för den typ av aktivitet hunden utför. Det Ann-Sofie förväntar sig av ett dig är engagemang, kommunikation, återkoppling om träningen och att de vill vara med på detta samt givetvis att de kommer på regelbundna besök så att hon kan känna igenom hundarna och se att träningen går åt rätt håll.
Man bör kunna ta sig till henne på egen hand då all utrustning till träning och behandling är i lokalen.
Vad ska ansökan innehålla?
Ditt namn:
Din ålder:
Din hunds namn:
Hundens ålder:
Hundens ras:
Vad du tränar/tävlar:
Dina ambitioner:
Ansökan skickas till Ann-Sofie på mailadress annso@chalmahundhalsa.se och det är endast fullbetalande medlemmar som har Linköpings Hundungdom som sin huvudklubb. Alltså att det är Linköpings hundungdom du tävlar för om du tävlar. Ansökan är öppen mellan 5-19 september. 🎉
Vi på Linköpings Hundungdom har också fixat så alla våra fullbetalande medlemmar har 10% rabatt mot uppvisande av klubbkort/medlemsnummer. Vilken deal! 😍❤️
Är du nyfiken på Chalma Hundhälsa, rehabilitering och friskvård så har dom öppet hus lördagen den 12 september mellan 11-15 där du är hjärtligt välkommen. Där har du möjlighet att få se lokalen, ställa frågor, testa vibbplattan, prova på en Novafonbehandling, fika mm. 😃
Mer information hittar du på:
Facebook: Chalma Hundhälsa
Instagram: Chalma Hundhälsa
Hemsida: www.chalmahundhalsa.s

Publicerat av