Sportlovsutmaning i FS, HtM och TtM!

Hur funkar det?
Från må 22/2 kl 13.00 till ti 23/2 kl 08.00 kommer hallen vara iordningställd för Freestyle, HtM och TtM. Du deltar i en eller flera av nedanstående klasser genom att skicka in film på ert framförande av programmet. Du kan filma flera ggr och skicka in det bästa.
Det kommer finnas en bana utmärkt, stereon kommer vara på och platser iordninggjorda för att ställa upp filmkamera för dig som tränar ensam (tänk dock på att kolla så att hela ekipage/laget är i bild hela tiden, alla kameror är lite olika vidvinkliga).
För dig som inte kan eller vill träna i Anicurahallen just nu kan du även filma ert program någon annanstans!
Anmälan
Du anmäler dig genom att fylla i ett anmälningsformulär som du hittar här
och sen boka en tid genom att Gå med in den här gruppen och sen väljer du en tid som passar dig 🙂
För helbetalande klubbmedlemmar kostar det 75:- för ett 30 min hallpass. Det inkluderar en deltagarrosett och en start.
För övriga 100:- för ett 30 min hallpass. Det inkluderar en deltagarrosett och en start.
Om du är helbetalande klubbmedlem och vill delta i sportlovsutmaningen men utan att hyra hallen kostar det 25:- för en start inklusive en deltagarrosett.

Om du vill tävla i fler klasser/med fler hundar så kostar det 20:- extra per start (inkluderar inte fler deltagarrosetter eller mer halltid men ger fler chanser till prisrosett)
Betalning sker till
LHUs pg 262798-2
Swisch 1235475678
Märk betalningen med “SportlovFS DittNamn”
För att skicka in din film lägger du först upp den på YouTube och lägger sen en länk till filmen i Evenemanget **** på facebook. När du lägger in länken i Evenemanget skriver du hundens namn och vilken klass programmet ska delta i så att vi kan döma rätt program i rätt klass 🙂
(Undvik att lägga själva filmen direkt i facebook eftersom upplösningen blir mycket sämre då och vi måste kunna se hunden för att kunna döma)
Deadline för att skicka in film är ti 23/2 23.00
Om du inte har facebook kan du maila länken (inte filmen!!) till Erika på johansson_erika@yahoo.co.uk
Vanliga klasser:
Freestyle klass 1
Freestyle klass 2
Freestyle klass 3
Heelwork-to-music klass 1
Heelwork-to-music klass 2
Heelwork-to-music klass 3
Teamwork-to-music
Ovanstående klasser döms enligt officiella tävlingsregler men ni kommer få mer kommentarer/tips från domarna än vad som hinns skrivas på en normal tävling 🙂
Alla onlinetävlingar är dock inofficiella d v s ett uppflytt i en onlinetävling visar att ni har det som behövs för att kunna få uppflytt IRL men ni kan inte använda onlineuppflytt för att byta klass eller ta officiella diplom.
Extraklasser:
Bubbelklass – du improviserar ett program till en av låt på skivan märkt Bubbel som ligger vid stereon. Ditt låtnr är samma som ditt startnr. Döms som klass 1.
Toalettklass – du kör ett program som på något sätt anknyter till toaletter, toalettpapper, o s v och du väljer själv musiken. Döms som klass 1.
TOA-cupen i FS
Klubben skulle väldigt gärna vilja ha en egen toalett och rinnande vatten istället för att hyra en bajamaja. För att kunna nå det målet behöver vi få in pengar! Och att ha en TOA-cup är ett roligt sätt att göra det på 🙂
TOA-cupen i FS kommer förhoppningsvis att ha officiella IRL tävlingar förutom onlinetävlingar. Deltävling 1 – online 22-23 februari
Deltävling 2-5 Kommer under året, håll utkik!

Publicerat av