Sportlovsutmaningar

Sportlovet är i full gång och vi har flera aktiviteter på klubben.
Delta i Sportlovjoggen2021 eller varför inte träna på tricks som vi publicerar varje dag på vår Instagram Linkopingshundungdom.

Här kommer mer information om Sportlovsjoggen:

Delta tillsammans med din hund i vårt virtuella löplopp!
v8 har vi i Östergötland sportlov. Sportlovet handlar om att vara aktiv och vad är inte roligare än att vara aktiv tillsammans med sin bästa vän, hunden?

Tid: 22 februari tom 28 februari.
Distans: Välj att springa/gå/jogga/skida 3km, 5km eller 10km
Pris: 100kr (om du vill ha medalj för ditt deltagande)
Pris (fullbetalande medlem i Linköping Hundungdom under 18 år och vill ha medalj för ditt deltagande): 50kr
Pris: Gratis för dig som inte vill ha medalj för deltagandet
Hur: Anmäl dig på länken nedan, betala, spring och lägg sedan upp en print screen från din löparapp på sträckan du har sprungit.

Du och din hund/hundar springer/går/joggar där det passar er och under era förutsättningar mellan måndagen 22 februari tom söndagen 28 februari.
ALLA som anmäler sig och lägger upp ”bevis” på genomfört lopp får medalj skickat hem till sig. Beviset kan vara från en smartklocka eller en löparapp så som t ex Runkeeper där det står hur långt ni har sprungit och vilket datum ni sprang. Bilden lägger du in som kommentar i detta inlägg så kan vi alla peppa varandra.
För att delta anmäler du dig på länken nedan, var noga med att fylla i rätt postadress för att medaljen ska komma rätt. När du har anmält dig så SWISHAR du 100kr till 0706-12 48 84 (ange LOPP + hundens namn). (Swishen går till Tanja Nestserava som stämmer av inbetalningar, köper in medaljer och postar allt för att sedan föra över vinsten från loppet till klubben).
Har du flera hundar men vill endast ha en medalj så går det bra att anmäla sig endast en gång, vill du få medalj till varje hund måste du anmäla varje hund för sig & betala för varje anmälan.
Sista anmälningsdag/betaldag är 28 februari.
Anmälningslänk: https://forms.gle/C3RveCdo7VzvXMpf7
Medaljer kommer att beställas den 29:e februari så glöm därför inte att lägga upp ditt bidrag senaste den 28:e februari.
(Vill man inte få en medalj men vill delta i loppet så anmäl gärna dig men kryssa i att du inte vill ha medalj bara för att vi ska se statistiken på alla deltagare).
Lägger du upp något på Instagram får du gärna tagga @LinkopingsHundungdom och #sporlovsjoggen2021
All vinst kommer gå till inköp av toaletter till Linköpings Hundungdom.
Har du några frågor maila gärna till nestserava_91@hotmail.com så svarar jag så snart jag kan.

Publicerat av