Förbundsnytt 2 från SHU

Peppkväll – Hundens vecka!

Vet du vad Hundens vecka är? Vill du veta? Häng med och lär dig allt om hundarnas egna vecka! Du får en massa tips vad klubben kan göra och bli inspirerad att testa nya saker under Hundens vecka. 
Vi kör pepptalken via Zoom, så se till att ha bra uppkoppling och kom fulladdad med frågor – vi ”ses”
Anmäl dig till Peppkvällen!


Första hjälpen & enklare djursjukvård.
Missa inte denna digitala föreläsning i första hjälpen och enklare djursjukvård!Tisdagen 1 juni kommer grymma djursjukskötare Carol Ringström lära oss allt om hur vi bäst tar hand om våra hundar. Du kommer få lära dig om hur du ska upptäcka att din bästa vän inte mår bra, när du akut måste uppsöka veterinär, vad du själv kan göra och mycket, mycket mer! 

För dig som är förtroendevald, ledare eller instruktör inom Sveriges Hundungdom är utbildningen gratis, för övriga medlemmar kostar den 250 kr. 
Läs mer om anmäl dig!
Läger ihop med SBK!

Den 17-19 september arrangerar vi ett träningsläger i Åkerby Herrgård, Nora, tillsammans med Svenska Brukshundklubben. Under helgen får du chansen att djupdyka i en vald gren, där du tränar i en liten grupp tillsammans med din hund. Grupperna kommer vara blandade, så att hälften av deltagarna i varje grupp är mellan 16 och 25 år och hälften är äldre än 25 år. 
Anmälan ej öppen ännu, kontakta Linköpings hundungdom om du är intresserad av att delta så för vi det vidare till SHU.


Ny huvudsponsor!
Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera vår nya sponsor – PrimaDog! Tillsammans med Agria Djurförsäkringar, är PrimaDog nu vår huvudsponsor. PrimaDog har ett stort sortiment av foder och godis till hunden och de kommer att sponsra  alla våra medlemmar med rabatt på deras godsaker. Mer information om rabatten här.

Sponsring till klubben
Ni kan såklart söka sponsring från PrimaDog till era aktiviteter. Tänk bara på att ansöka senast två månader innan ert arrangemang! 

Sök sponsring till er kommande aktivitet!

Publicerat av