!!! VIKTIG INFO OM UTEPLANERNA !!!

Efter önskemål från våra medlemmar har vi ikväll flyttat den övre agilityplanen till den nedre. Därmed har alltså lydnads-/rallyplanen och ena agilityplanen bytt plats. Enligt bilden är det plan 1 och 3 som bytt. Boden för rallyprylar står fortfarande kvar på samma plats, men vi kommer köpa in en till så att vi kan flytta dem till planen de hör hemma. Tanken är även att slalombågar och annat som behöver skydd för väder och vind får en plats att vara på i sommar. Det kommer också underlätta för att hålla agilitytävlingar på planen längst ner mot hallen.

Dessutom har vi valt att döpa planerna till 1, 2 och 3 som på bilden nedan.

Nu gäller alltså att plan 1 är hinderfri och anpassad för träning av rallylydnad och lydnad.
Plan 2 & 3 är agilityplaner (och snart även hoopersplaner) med hinder.

Hoppas ni blir nöjda! 🙂

Publicerat av