Höstlovskul hos Linköpings hundungdom

Fredagen den 5 november från klockan 10 till 17 har vi öppet hus för alla lovlediga ungdomar i Anicura hallen (Åsmestad nära CIty Gross Lambohov)! Vi pysslar och tränar lite av varje. Du kommer också att få möjlighet att ta hundborgarmärket!

Vi kommer att bjuda på godis, frukt och dricka. Är du här vid lunchtid kommer vi att fixa lättare förtäring, så du behöver inte gå hungrig. Så kom och häng med oss!

Ingen föranmälan behövs och dyk upp den tiden som passar dig. Med eller utan hund – du är lika välkommen oavsett. Om du kommer med buss och vill bli hämtad hör av dig innan. (Vi har dåligt mottagning på telefon inne i hallen).

Har du frågor?
Ring eller maila Yvonne (yvonne.oster013@gmail.com 0705-292058) eller Ing-Christin (070 677 36 62)

Publicerat av