”Hopparedagen före dopparedagen”

Vad vore julstöket och julpysslet utan en trött och nöjd hund?
Den 23:e december bjuder vi därför in till vår inofficiella agilitytävling samt julmys.

Vi kommer att dela upp dagen med två blåbärsklasser* och två öppenklasser. De ekipage som nollar vinner en julklapp. Blåbärsklass innebär att man hoppar en relativt lätt bana med hindren på låg höjd samt att banan enbart består av hopphinder och tunnlar. För att starta i blåbär ska hunden ha fyllt minst 12 månader, för öppenklass gäller minst 15 mån.

Man har som ekipage rätt att starta i både blåbär- och öppenklass oavsett tidigare tävlingserfarenhet. Detta för att samla in så mycket pengar som möjligt till den blivande klubbstugan. Är man osäker på vilken storleksklass hunden tillhör så kan mätning ske på plats. Blåbärsklasserna startar kl 14:00 med att vi alla hjälps åt att bygga banan. Därefter banvandring med start kl 14:30.

Vi återkommer med ungefärlig starttid för öppenklasserna när vi vet hur många startande det blir i blåbärsklasserna.Kostnad: 50 kr/ start för medlemmar, 70 kr för övriga.

Anmälan senast 21/12 och sker HÄR! nedan. Vid undantagsfall kan efteranmälan göras på plats, men vi är tacksamma om man anmäler sig i förväg, för att kunna planera en så bra dag som möjligt! Betalning till swish: 1235475678 märk med Agility klubbstuga.

På plats kommer det bjudas på glögg och pepparkaka. Utöver det finns det möjlighet att köpa lättare varm och kall förtäring.
Vi önskar Er en God Jul och varmt välkomna!

Publicerat av