Sammanfattning från senaste styrelsemötet

Hej alla!

Här kommer en liten sammanfattning av vad som sades på det senaste styrelsemötet;

Vi har en ny styrelse, några är kvar från förra året och några är nya och ny-gamla i styrelsen. Vår ordförande heter numera Malin Öster. Mer om vår styrelse kan ni läsa här.

Under våren har vi ett gäng inplanerade tävlingar i Rallylydnad (7/5), Agility (24/4, 1/6, 21/6) och Freestyle & HtM (5/5, 2/6, 9-10/7). Sektionerna för dessa grenar önskar funktionärer så är det någon tävling ni önskar vara funktionär i ta kontakt med Sofie UppmanBruce för Rallylydnad, Elin Fahlander för agility och Erika Johansson för Freestyle & HtM.

Vi planerar att ha ett agilitydygn i samband med kursen för Sabina Håkansson fre-lör 29-30/4. Mer info kommer senare. Under maj kommer våra Freestyletanter arrangera jul(i)gransplundering med öppet hus. Även här kommer mer info.

Planering av klubbstugan och dess bygge fortskrider. Är man intresserad av något kring klubbstugan får man gärna kontakta Yvonne Öster. Vi är fortfarande i behov av sponsring och vet man någon som vill sponsra får man gärna kontakta Yvonne också.

Vi vill gärna få igång ett större ungdoms-engagemang i klubben. Så är man max 25 år och känner att man vill vara med o engagera sig mer så kontakta gärna ordförande Malin Öster.

Tack för förtroendet att vara er styrelse genom Sofie

Publicerat av