Gratis rådgivning av etologer

Den 3e april mellan klockan 10-14 har ni möjlighet att få gratis rådgivning av etologer på plats i Anicura hallen.
Etologi är läran om djurs beteende. En etolog har minst 3-5 års universitetsutbildning, men ofta mer, och är specialiserad på att se djurs beteende ur ett helhetsperspektiv. 
Etolog.se samlar etologer från hela Sverige på en och samma hemsida, där man kan hitta en etolog i sin närhet. Vi erbjuder också onlinekurser, pedagogiska illustrationer och problemlösning baserade på forskning. 
Etolog.se ägs av Jannice, Emelie, Victoria & Paulina vill man veta mera om oss kan man klicka in på hemsidan och läsa mer.

Vad kan du förvänta dig?
Vi är i hallen för att filma undervisningsmaterial. Vi tar emot alla olika typer av hundar och problematik, liten som stor sådan. Allt från träna på hundmöten, öva stadga eller till tuffare problematik som aggressivt beteende/stark rädsla. (Vi är inte experter på tävling). Ta chansen att få individanpassad rådgivning eller tipsa någon som kan ha behov. I utbyte vill vi filma dig och din hund och ha full äganderätt till materialet.
Du kommer få skriva på ett samtyckesformulär och hur du går tillväga om du i framtiden skulle ångra dig.
I hallen kommer våra egna hundar finnas som kan användas vid behov. 

Begränsat antal platser!
Eftersom vi vill försöka ge så individanpassad hjälp som möjligt så kan vi bara ta emot ett begränsat antal. 
Vi har möjlighet att hjälpa 2 ekipage i timmen så sammanlagt finns det plats för 8 ekipage. 
Vill man boka en plats så mejlar man till info@etolog.se med önskemål på tid med reservation för att det är ett önskemål och att tiden kan vara upptagen. 
Det är först till kvar som gäller utifrån hur mejlen inkommer i vår inkorg.
Vi kommer upprätta en reservlista ifall någon skulle bli sjuk eller få förhinder. Vi kontaktar Linköpings hundungdom när det är fullt. 

Publicerat av