Rapport från senaste styrelsemötet (4/4)

Nu har vi haft ytterligare ett styrelsemöte och här följer mycket information med framförallt många viktiga datum som vi hoppas att ni vill vara med på våra roliga aktiviteter!

KLUBBSTUGAN

Projektet med klubbstugan fortskrider och styrelsen blev informerade av Rut som är ansvarig för projektet. För mer information finns det ett dokument på hemsidan: http://linkopingshu.se/klubbstuga/

UTBILDNINGAR

Vi har framöver planer på att utbilda både domare i freestyle/HtM, tävlingsledare i agility samt tävlingssekreterare i rallylydnad. Om du är intresserad av att gå någon av dessa utbildningar (eller någon annan för den delen) så kontakta styrelsen så snart som möjligt via mail: linkopingshundungdom@gmail.com

FIXARDAG 18/4

Den 18/4 anordnar vi en fixardag på klubben. Då bär vi ut agilityhinder för utesäsongen och fixar iordning på klubben både ute och inne. Vi bjuder på grillad korv och saft. Mer information kommer du hitta i samträningsgruppen och på detta event: https://www.facebook.com/events/658281355475459

MEDLEMSMÖTE 11/5

11/5 bjuder vi in till ett medlemsmöte för alla medlemmar. Vi börjar klockan 18:30 och ses i Anicura-hallen. FB-event med mer information finns här: https://www.facebook.com/events/851108725847368

Punkter vi har tänkt att ta upp under kvällen är bland andra följande:

  • Vidare information om klubbstugeprojektet
  • Information för funktionärer
  • Information om Anicura-hallen

Om du vill ta upp en diskussionspunkt tar vi gärna emot denna på förhand via mail till styrelsen: linkopingshundungdom@gmail.com

ÖPPET HUS 15/5

Den 15/5 arrangerar LHU ett Öppet hus med majgransplundring. Detta är ett event för framförallt allmänheten som inte blivit medlemmar hos oss ännu. Det är därmed ett perfekt tillfälle för oss att visa upp vår verksamhet och framförallt att tjäna pengar till vår klubbstuga!

Evenemanget håller på mellan kl 10-15 och vi önskar oss så många funktionärer som möjligt då vi tänkte erbjuda många olika aktiviteter för besökare. Du behöver inte vara nån expert på nåt för att hjälpa till, det finns uppgifter för alla åldrar och erfarenhetsnivåer! Mer information om dagens upplägg kommer inom kort i samträningsgruppen, i vårt event på FB: https://www.facebook.com/events/529056422115431

Publicerat av