Agility fortsättning/banträning

Vi kommer vid varje tillfälle bygga en kombination och träna på olika klurigheter på klass 1-2 nivå. Vi tränar på de olika byten, flickar, wraps, hinderdiskriminering mm. Hunden ska vara minst 9 månader gammal vid kursstart och ni ska ha gått en agility nybörjarkurs eller ha motsvarande kunskaper. (Inget krav på att hunden ska kunna vara lös tillsammans med andra hundar).

Plats: Inne i hallen på Linköpings Hundungdom

Datum: Måndagar 7/8, 14/8, 21/8, 28/8, 4/9, 11/9

Tid: 19.30-20.50

Pris: under 25 år 1 125 kr, över 25 år 1 425 kr

Deltagare: minst 4 st, max 6 st

Instruktör: Tanja Nestserava

Kontakt: hundkurser91@gmail.com Telefon: 0706124884

Alla deltagare i kurser och/eller samträningar måste vara fullbetalande medlemmar i Linköpings hundungdom. Ungdomar under 25 år har en veckas förtur till platserna. OBS: Betalning görs efter att du fått bekräftelse att du fått en plats. Du kommer få en Swishförfrågan till numret du har skrivit i anmälan. Anmälan är bindande och innebär att om du har anmält dig och fått plats på kursen är du skyldig att betala hela kursavgiften.

ANMÄLAN: https://forms.gle/ZL9vZtCVafXdta6m9

Tips för dig som inte vet vilken nivå du ska välja:

Nivå 1 – Agility grundkurs/Agility foundation – fokus på samarbete främst för hundar som är för unga för att börja en nybörjarkurs. Fokus på grundövningar i agility men går inte igenom alla hinder utan förbereder för agility nybörjare. Alla åldrar på hund är välkomna.

Nivå 2 – Agility nybörjare – genomgång av alla hinder och fokus på att i slutet av kursen kunna klara av en eklare bana med hopphinder och tunnlar (blåbärsbana). Hundar från ca 9 mån är välkomna.

Nivå 3 – Agility fortsättning/Agility banträning – ni har gått agility nybörjare eller tränat själva så att din hund har bra koll på hopphinder och tunnlar och ni vill fortsätta fördjupa er inom agility.

Publicerat av