Grundkurs i precisionsspår som aktivering

Detta är en kurs för dig som inte vill tävla i spår men spåra för att låta hunden använda luktsinnet som aktivering. Spår är en utmärkt form av aktivering som ger hundar mental stimulans och går att lägga på de flesta platser.

Kursen riktar sig till dig som inte tidigare provat personspår (följa spår efter en människa). Under kursen kommer du lära dig grunderna i träning av en spårhund och målet är att du själv ska kunna fortsätta träna på egen hand efter avslutad kurs.

Första tillfället är ett teoritillfälle i klubbstugan med genomgång av inlärningsteori och spårarbete. De andra tillfällena genomförs på olika ställen kring Linköping.

Datum: 17/10, 24/10, 31/10, 7/11

Tid: 19:00 till 21:00  genomförs på olika ställen kring Linköping.

Pris: Upp till 25 år 950 kronor, Över 25 år 1 250 kronor

Max fyra deltagare 

Instruktör: Magnus Bauren

Kontakt: 0708 72 53 11, mail: kurser@bauren.com

Alla deltagare i kurser och/eller samträningar måste vara fullbetalande medlemmar i Linköpings hundungdom. Ungdomar under 25 år har en veckas förtur till platserna. OBS: Betalning görs efter att du fått bekräftelse att du fått en plats.  OBS: Betalning görs efter att du fått bekräftelse att du fått en plats från instruktörenAnmälan är bindande och innebär att om du har anmält dig och fått plats på kursen är du skyldig att betala hela kursavgiften.

Anmälan sker här: https://forms.gle/zjwk2TsTWcAaaxHe7

Publicerat av