Grundkurs i specialsök som aktivering

Detta är en kurs för dig som inte vill tävla i specialsök (Nose work eller SBK röd kong) men låta hunden söka för att få använda luktsinnet som aktivering. Specialsök är en utmärkt form av aktivering som ger hundar mental stimulans och som går att lägga på de flesta ställen.

Kursen riktar sig till dig som inte tidigare provat specialsök. Under kursen kommer du lära dig grunderna i träning av en specialsökhund och målet är att du själv ska kunna fortsätta träna på egen hand efter avslutad kurs. Under kursen kommer alla träna på en gemensamt ämne men du kommer lätt kunna träna in egna ämnen efter kursen.

Kursen är 4 gånger 

Datum: 19/9, 26/9, 3/10, 10/10

Tid: 19:00 till 21:00

Pris: Upp till 25 år 1000 kronor. Över 25 år 1 300 kronor 

Plats: Linköpings hundungdom (Klubbstugan)

Instruktör:Magnus Bauren
Kontakt: 0708 72 53 11, mail: kurser@bauren.com

Alla deltagare i kurser och/eller samträningar måste vara fullbetalande medlemmar i Linköpings hundungdom. Ungdomar under 25 år har en veckas förtur till platserna. OBS: Betalning görs efter att du fått bekräftelse att du fått en plats.

OBS: Betalning görs efter att du fått bekräftelse att du fått en plats från instruktören

Anmälan är bindande och innebär att om du har anmält dig och fått plats på kursen är du skyldig att betala hela kursavgiften.

Anmälan sker här: https://forms.gle/fF8g7pwy1xhv5yEK6

Publicerat av