VIKTIG INFO OM KENNELHOSTA

⚠️VIKTIGT! Hundar med symptom skall hållas borta från klubben och andra hundar i fyra veckor efter sista symptom. Vet du om att din hund träffat någon annan hund som har fått symptom skall den hållas i karens i 11 dagar för att utesluta att den också blivit smittad (inkubationstiden)⚠️

Nu när det är mycket rörelse i hallen vill vi påminna om att det är viktigt att inte besöka hallen om vovven verkar krasslig eller har träffat en hund som blivit/är krasslig. Kennelhosta har märkts av här och där i vårt avlånga land och vi vill såklart undvika att det kommer till oss 🐶🐕

Från SVA: Typiska symtom på kennelhosta är akut insättande hostattacker. Hundarna kan hosta så att de får kväljningar och hostar upp vitt slem. Djurägaren tror ibland att hunden satt något i halsen. Ofta har hunden också en kort febertopp i samband med starten av hostan.

⚠️VIKTIGT! Hundar med symptom skall hållas borta från klubben och andra hundar i fyra veckor efter sista symptom. Vet du om att din hund träffat någon annan hund som har fått symptom skall den hållas i karens i 11 dagar för att utesluta att den också blivit smittad (inkubationstiden)⚠️

Valberedning 2020

Hej klubbkompisar! Det börjar närma sig årsmöte och val av ny styrelse. Det är bland annat Anna Kågeman och Yvonne Öster som sitter som valberedning, och det är alltså dem ni ska kontakta för intresseanmälan och/eller frågor rörande klubbens styrelsearbete.

Styrelsens arbete är självklart oerhört viktigt för klubbens verksamhet, och vi vill ha engagerade och handlingskraftiga medlemmar till vår styrelse. Hör av dig om du vill visa intresse, tipsa om någon eller har något att lyfta fram som kan vara av intresse för oss.

Förutom styrelsemedlemmar ska vi också föreslå revisor och revisorsuppleant på mötet, samt att en valberedning ska väljas (valberedning föreslås inte av valberedningen). Input på dessa poster välkomnas också.

Tack på förhand! Det går bra att kontakta oss via Facebook, mail eller när vi ses på klubben!
anna.kageman@gmail.com
yvonne.oster013@gmail.com

Hälsningar, Valberedningen