Boka lokalen

AniCura Hundsportcenter

Glöm inte att läsa reglerna samt övrig information ”här”.

Bokning

För att boka väljer du vad hallen ska användas till, agility eller övrigt. Sedan väljer du hur långt pass som du önskar att boka och väljer starttiden för sitt träningspass. Följ sedan anvisningarna hur du ska fylla i dina uppgift. Det går endast att boka en tid per bokning just nu. Vill du boka fler pass gör du likadant återigen.

Vid bokningen får du en bekräftelse och natten innan ditt pass (om du inte bokar samma dag) kommer mailet med din aktuella kod. Bokning kan ske ända fram till tidpunkten för passet, men observera att viss fördröjning kan ske av mailet med koden.

Agilitydagar

Nu gör vi ett nytt försök att testa agilitytid i hallen. Med ett högt intresse och stor efterfrågan från medlemmarna gör vi nu ett längre test med agilitytid i hallen. Under agilitytiden lämnas agilityhindren framme, dvs man behöver inte ställa undan hindren. De hinder som under agilitytiden alltid ska lämnas monterade är balansen, A-hindret och gungan. Mängden av övriga hinder som står framme kan variera.

Det går självklart att träna annat än agility under denna period men då ska som tidigare nämnts balansen, A-hindret och gungan lämnas monterade.

Tanken med agilitytid i hallen är tex för att möjliggöra för enskilda eller små grupper att träna på hinder som annars kräver flera personer för montering. Agilitytiden möjliggör även för att kunna boka kortare tid i hallen då tiden för fram- och undanplockning minskas.

Agilitytiden kommer att starta måndag v. 6 och pågå till tisdag v. 17. Under v. 6 pågår agilitytiden från måndag morgon till tisdag kl. 21.00. Dock är det inte säkert att hindren är framme förrän 20.00 på måndagen (då samträningsgruppen är i hallen) men det är okej att lämna framme hindren redan från morgonen. Därefter pågår agilitytiden löpande mellan söndag v. 6 till tisdag v.17. Agilitytiden startar varje vecka på söndag kl. 17.00 och pågår hela måndagen och fram till tisdag kl. 21.00.

Enskilda heldagar

Är man intresserad av att hyra hallen enskilda heldagar eller återkommande under dagtid (kl 8:00-16:00) långt fram i tiden (d v s det går ännu inte att boka i systemet) kan man skicka ett bokningsförslag till linkopingshundungdom@gmail.com. Observera att detta måste godkännas innan bokningen är giltig.

Styrelsemöten

Linköpings hundungdom är en ideell förening med en styrelse som med jämna mellanrum håller möten för att upprätthålla och driva klubben framåt. Hallen är i nuläget den enda platsen inomhus som Lhu disponerar och därmed faller det sig naturligt att styrelsen träffas i hallen. Styrelsen håller därmed med jämna mellanrum styrelsemöten i hallen. Det går däremot fortfarande att boka hallen och träna när mötena hålls. Ett möte brukar vara i ca. 1-2 timmar.

Datum för nästa styrelsemöte: 24 april kl 18:00

Vid problem vid bokning kontakta: linkopingshundungdom@gmail.com

Avbokning

Avbokningar/ombokningar senare än 1 vecka innan passet får endast ske med sjuk- eller veterinärintyg. Övriga sjukdomar får man stå för risken själv.

Priser

Vardagar dag (kl 06:00-08:00): 150 kr/timme
Vardagar dag (kl 08:00-16:00): 200 kr/timme
Vardagar kväll (kl 16:00-21:00): 250 kr/timme
Vardagar kväll (kl 21:00-24:00): 150 kr/timme
Helger (kl 06:00-24:00): 250kr/timme

Heldag på helger: 2000kr/dag.

Tilläggskostnader

Tilläggsavgift pga facilitetskostnader för utomstående föreningar: 15 kr per deltagare.

Betalning

Plusgiro: 262798-2

Organisationsnummer

Org nr: 822001-6367

Kalender

Vid problem med bokning i mobilen använd följande länk: http://bokning.bokningsportalen.se/linkopingshundungdom/