Grundkurs Freestyle/heelwork-to music/trickkurs

Instruktör: Yvonne Öster
Här kan du läsa mera om Yvonne
Kontaktinformation: yvonne.oster013@gmail.com
Datum: 16/11, 23/11, 30/10, 7/12, 14/12
Tid: 19:30-20:50
Antal deltagare: 6
Pris: 1100:- för max 25 och 1250:- för övriga
Plats: Anicurahallen
Betalningsinformation: Kommmer via mail.

Kursbeskrivning: Glädje-samarbete-musik det är de viktigaste byggstenarna i hundsporterna freestyle och heelwork to music. Grundkursen ger dig ovärderliga grunder som du och din hund kommer att ha nytta av i många år.
Det är ingen slump att många som tävlar på hög nivå i olika hundsporter med sina hundar tränar nästan uteslutande freestyle under det första året. Att lära hunden HUR man lär sig och VARFÖR är läxor som de flesta hundar oavsett vad man vill pyssla med har en stor nytta och glädje av. Att dessa läxor är helt baserade på glädje och “hög lön” gör att alla hundar älskar det här sättet att träna.

Effektiva belöning- och inlärningssystem
Targetträning (nos, frys, platta, pinne, skuldra mm), som sen gör inlärningen av diverse moment och tricks så mycket lättare.
Störningsträning mm, är sånt vi tar upp på kursen.
Vi lär oss också olika tricks och sätter ihop dem till en helhet för att få kunskap om hur vi bygger hållbara kedjor. Vi försöker också jobba på att göra dessa i takt till musik vilket gör det så mycket svårare men oj så mycket roligare!!! OBS det är hundens rörelser som ska vara i takt inte din egen, så även om du har två vänsterfötter eller har rörelsehinder så går det alldeles utmärkt att träna och även tävla om man vill.

Efter kursen hoppas jag att du och din hund kommer att få med dig glädje och samarbete som sen också gör livet tillsammans blir ännu roligare. Jag hoppas och TROR att du sen kommer att bli rejält biten av denna helt fantastiska hundsport där ALLA kan vara med oavsett vad och det gäller både två och fyrbenta.

Anmälan Ungdomar har en veckas förtur och bekräftelse att du kommit med på kursen kommer sedan via mail!