Klubbmästerskap 2017

Varmt välkomna!

När? 28 oktober

Start: ca 10:00 och pågår hela dagen

Var? Anicura hundsportcenter i Åsmestad (LHU-hallen)

Den 28:e oktober är det dags för Linköpings Hundungdoms klubbmästerskap 2017. Dagen är tänkt som en trevlig tillställning för klubbens medlemmar, men självklart är även nära och kära välkomna att heja fram våra duktiga medlemmar! Dagens stora händelse är att klubbmästare i Agility, HtM, Freestyle


och Rallylydnad kommer att utses och årets klubbmästare får även ett fint pris.

Klubbmästare ska avgöras i nedan angivna grenar och varje start kostar 50kr. Vi reserverar oss för eventuell strykning av klass/gren om vi mot förmodan inte lyckas finna domare. Anmälningsavgiften betalas då tillbaka till de som anmält. Observera! Det krävs att man är medlem i Linköpings Hundungdom för att få delta på Klubbmästerskapet. Antingen som fullbetalande medlem, alternativt om man är medlem i en annan SKK-ansluten klubb och lokalmedlem hos Linköpings Hundungdom.
Mer detaljerat program för dagen kommer närmare klubbmästerskapet.

Agility

  • Öppenklass (klass 2- nivå, avgörs utifrån resultat från både hopp-och agilityklass)
  • Nybörjarklass (hunden måste vara 15 månader och inte tagit några pinnar officiellt)
Rallylydnad

  • Nybörjarklass
  • Avanceradklass
HtM

  • Alla klasser. Deltagare bedöms utifrån tävlingsnivå.
Freestyle

  • Alla klasser. Deltagare bedöms utifrån tävlingsnivå.

Anmälan och frågor

Anmälan för klubbmästerskapet sker via formuläret nedan.
Varje start i klubbmästerskapet kostar 50 kr (öppen agilityklass räknas som en start, men det ingår 2 lopp). Betala in till PG 262798-2 och märk betalningen namn + KM. Anmälan och betalning ska vara Linköpings Hundungdom tillhanda senast den 20 oktober. Övriga frågor sker via mail till sara.a83@hotmail.com. PM till klubbmästerskapet kommer att publiceras på hemsidan och i vår facebookgrupp Linköpings Hundungdom senast 20 oktober.

Anmälan