Bli medlem

548890_10152805199715702_711223133_nVi vänder oss framför allt till ungdomar mellan 7 och 25 år, men även vuxna ungdomar över 25 år är välkomna hos oss!

För att träna hos oss behöver du antingen:

  • vara fullbetalande medlem i Sveriges Hundungdom och välja Linköping som lokalklubb (300 kr/år)
    ELLER
  • vara medlem i en annan SKK-ansluten klubb (vanligen 300 kr/år) samt lokalmedlem hos Linköpings Hundungdom (40 kr/år).

Så här blir du fullbetalande medlem i Linköpings Hundungdom:

Gå in på Sveriges Hundungdoms Hemsida. Du kommer att få fram ett formulär på SHUs hemsida där du får fylla i namn, personnummer adress mm. Glöm inte att välja Linköpings HU som lokalklubb! Beroende på ålder får man sedan i ett andra steg ev. också välja medlemskap i specialklubb.

Klicka här för att läsa vilka förmåner du får som medlem i SHU.

När allt är klart får ni ett referensnummer som ska anges vid betalning till Sveriges Hundungdoms plusgiro. OBS: SHU vänder sig främst till ungdomar 7-25 år men det finns inget hinder för medlemskap oavsett ålder!

Lokalt medlemskap bör du alltså bara välja om du inte har tänkt tävla det närmaste året och inte heller är intresserad av de övriga förmånerna som man får vid medlemskap i Sveriges Hundungdom. Lokalt medlemskap är dessutom lämpligt för dig som är medlem i  en annan av kennelklubbens organisationer, t ex brukshundsklubben eller någon av rasklubbarna som redan ger dig rätt att tävla på officiella tävlingar.

Som medlem i Linköpings Hundungdom (lokalmedlem) får du:601934_10152875198915702_1199325569_n

(gäller både lokalmedlemmar och medlemmar via Sveriges Hundungdom)

  • Gå kurser hos oss 
  • Träna gratis på våra utomhusplaner 
  • Delta i medlemsaktiviteter (t.ex. Klubbmästerskap, tävlingar, samträningar…)
  • OBS! Vill du gå kurs hos oss räcker det inte med endast lokalmedlemskap, utan då behöver du även vara medlem i en SKK ansluten klubb (alternativt blir du fullbetalande medlem). Detta behövs för att försäkringar ska gälla.

Så här blir du lokalmedlem

Lokalmedlemsavgiften är 40 kronor om året. Fyll i formuläret via denna länk. Du kommer få en betalningspåminnelse via mail varje år, och medlemskapet gäller per kalenderår.

Har du fortfarande frågor?

Skicka ett mail till oss!