Bli medlem

Vi vänder oss framför allt till ungdomar mellan 7 och 25 år, men även vuxna ungdomar över 25 år är välkomna hos oss!

För att få nyttja våra gräsplaner och inomhushall behöver du antingen vara fullbetalande medlem eller lokalmedlem. Nedan hittar du en beskrivning av vad som gäller angående de olika medlemsskapen.

Fullbetalande medlem

Kostnad: 300 kr/år från inbetalningstillfället.

Gå in på Sveriges Hundungdoms Hemsida. Du kommer att få fram ett formulär på SHUs hemsida där du får fylla i namn, personnummer adress mm. Glöm inte att välja Linköpings HU som lokalklubb! Beroende på ålder får man sedan i ett andra steg ev. också välja medlemskap i specialklubb.

När allt är klart får ni ett referensnummer som ska anges vid betalning till Sveriges Hundungdoms plusgiro. OBS: SHU vänder sig främst till ungdomar 7-25 år men det finns inget hinder för medlemskap oavsett ålder!

Som fullbetalande medlem tävlar du för Linköpings HU och får även flera förmåner via SHU. Klicka här för att läsa vilka förmåner du får som medlem i SHU.

Lokalmedlem

Kostnad: 40 kr/kalenderår. Passar dig som redan är medlem i en annan SKK-ansluten klubb och inte är intresserad av de förmåner fullbetalande medlemmar får.

Fyll i formuläret via denna länk. Betala därefter in avgiften till vårt Plusgiro: 262798-2 eller vår Swish 1235475678 och skriv lokalmedlemskap.

Du kommer få en betalningspåminnelse via mail varje år, och medlemskapet gäller per kalenderår.

Som medlem i Linköpings Hundungdom får du:

(gäller både lokalmedlemmar och medlemmar via Sveriges Hundungdom)

  • Gå kurser hos oss 
  • Träna gratis på våra utomhusplaner 
  • Delta i medlemsaktiviteter (t.ex. Klubbmästerskap, tävlingar, samträningar…)
  • OBS! Vill du gå kurs hos oss räcker det inte med endast lokalmedlemskap, utan då behöver du även vara medlem i en SKK ansluten klubb (alternativt blir du fullbetalande medlem). Detta behövs för att försäkringar ska gälla.

Har du fortfarande frågor?

Skicka ett mail till oss!