Klubbkläder

Linköpings hundungdom har inlett ett sammarbete med TeamSportia gällande klubbkläder. Detta sammarbete innebär att Linköpings hundungdoms medlemmar nu får möjligheten att några gånger per år beställa klubbkläder från Teamsportia med tryckt LHU logga. Styrelsen har tillsammans med Teamsportia tagit fram en profil som vi hoppas ska passa så många som möjligt i smaken!

Utöver detta får man om man är/blir medlem i TeamSportia bonus på alla inköp hos Teamsportia, inklusive klubbkläder! Bra va! Är man redan medlem hos Teamsportia behöver man bara meddela att man även är medlem hos oss.

Ytterligare en positiv del är att Linköpings hundungdom dessutom får 3% av beloppet av det som våra medlemmar (som även är medlemmar hos Teamsportia) handlar på Teamsportia. En så kallad “Kickback” som klubben kan ordna flera roliga saker för våra medlemmar för. Ett enkelt sätt att stötta klubben på!

Utbud

PDF: Lhu profil

 

Frågor

Har ni frågor gällande kläderna (tex kvalitet och egenskaper) är det smidigast att prata med personalen påteamsportia_2radig_cmyk TeamSportia. De har mycket erfarenhet och kan hjälpa er!
Malin Liedberg
0768-50 68 07 alt. 013-14 26 27
malin.linkoping@teamsportia.se

Har ni andra frågor går det även bra att mejla Linköpings hundungdom så försöker vi svara så gott som vi kan och i annat fall hänvisar vi till någon som kan hjälpa er: linkopingshundungdom@gmail.com