SM och mästerskapsdeltagare 2016

SM i Junior handling

Sophia Bartholomew
 sophia-b  

Jag heter Sophia Bartholomew och är 15 år. Jag ska tävla SM i juniorhandling med min Airedale Terrier Sandale Speed Queen “Speedy” som är 2 år. Jag har tävlat JH i 4 år och detta SM blir mitt 4:e. Jag tycker JH är en rolig tävlingsform som kräver mycket kunskap om allt om hund.
Jag är ny i Linköpings HU, och hoppas det kanske kan finnas fler som är handling intresserade i klubben

 

Ungdoms-SM

Johanna Karlsson
Johanna K  

 

Jag heter Johanna Karlsson och min hund heter Ruth. Ruth är en 2-årig blandras med föräldrar från Spaniens gator. Vi har tillsammans tävlat agility under våren och testat en freestyle-tävling i vintras. Vi ska delta i agility klass 1 samt freestyle klass 1 under U-SM i sommar.

 

Frida Johansson
USM Frida  

 

Zelda och jag ska i år igen tävla i agility klass 1 large, och gör ett försök i nybörjarklassen i rallylydnad.
Vi hoppas på repriser från förra året när det gäller resultat!
 Ebba Davidsson
 Ebba D  

 

Jag heter Ebba Davidsson och jag tävlar agility klass 1 på usm med min cavalier Noblesse.

 Moa Skedebäck
 Moa  

Jag heter Moa och ska tävla i årets u-sm tillsammans med mina två bästa vänner, Polly och Nova. Polly och Nova är två tyskaspetsar som båda ska tävla i rallylydnad i avancerad klass, Polly ska även tävla i agility klass 2 small och Nova i agility klass 3 small.
Vi ser fram emot en roliga helg där vi ska få göra det vi tycker bäst om, tävla och ge järnet!

 Myriam Persson
 Myriam lhu  

Jag heter Myriam Persson och ska tävla med två hundar på Ungdoms SM. Min flatte Basse ska starta i freestyle klass 2, agility klass 1 och mästarklass i rallylydnad. Min tollare Viktor ska starta i freestyle klass 1 och mästarklass i rallylydnad.

Agility

Anna Kågeman
Anna  

 

Anna Kågeman och Tilli, Jack Russell Terrier som blir 7 år i sommar. Tävlar vårat 3:e agility-SM. Målet med årets SM är främst att njuta och ha roligt. Vi kommer att springa med högljudd terrier-attityd!

 

Annika Mojanis
Annika
 

 

SEAGCH SEAG(hopp)CH Starbelle Trésor “Tressie” och Annika Mojanis är kvalade med laget Fit For Fight och individuellt till agility-SM i Växjö 2016. Det är Tressies tredje SM i lag och andra individuellt. Jag har kört agility sedan 1989 och haft kvalade hundar till alla SM utom två sedan 1990.

Anders Nyholm
Anders
 

 

Lyckoskallets Expressiva Rackare, Izac, 2,5 år. Izacs 1:a SM i agility, husse Anders Nyholms 11:e individuella SM. Izac debuterade i maj 2015 och husse någon gång 2002.

 

 

 

Sofia Wiklund
 Sofia  

 

I år kommer jag och Stacy att tävla vårt 3:e agility-SM tillsammans individuellt och i lag. Denna gång tävlar vi tillsammans med vårt nya lag “Ajwistja”. Det ska bli spännande att se hur det går i år då Stacy har brons- och guldmedalj från tidigare år i lag.

Nathalie Stärner 
 Nathalie  

Jag heter Nathalie och Ayax är min 6 år gamla kooikerhondje. Vi har tävlat agility i snart 5 år, och detta blir vårt tredje agility SM. Vi kommer tävla både individuellt och i lag. Efter en lång tids skada där jag nästan hade gett upp hoppet om att vi skulle kunna starta igen ska vi nu springa för glädjen i agilityn och njuta av att vi faktiskt lyckades ta oss dit trots alla om och men! :)

 Frida Pettersson
 USM Frida P  

 

Frida och Cola. SM i Växjö är Colas 5e SM. Vi har tidigare tävlat i landslaget och vi tog SM-guld 2013.

Fanny Wendelström
 fanny  

 

Fanny Wendelström och sheltien Molle. Vi tävlar nu vårt tredje SM och kommer ge allt för att springa så fort och så rätt som möjligt. Vi har som roligast och utvecklas som mest när vi kör efter konceptet vinna eller försvinna. Så kommer vi tänka även på SM!