SM och mästerskapsdeltagare 2017

 Freestyle

Erika Johansson

OggieSM2017Desiree

Oggie (Pine Garden’s Nej-lihka, mops 8 år) och jag representerade LHU på SM i Freestyle på Stockholmsmässan 2017. Vi var dessutom föråkare på SM i Heelwork-to-music (vi var första reserv).

Resultatmässigt gick det inte så bra (vi landade på en 14e plats) p g a att matte var för nervös och gav fel kommandon + tappade rekvisita men jag är väldigt stolt över min lilla hund som kämpade på trots att jag gjorde fel <3

Oggie och jag lyckades under 2017 också kvala in till Agria Elite Challenge i Freestyle och knep dessutom en reservplats i Agria Elite Challenge i HtM så vi representerade klubben på båda finalerna på MyDog. I den hårda konkurrensen lyckades vi ta oss till 7e placering i båda grenarna (mattes nerver ställde återigen  till det lite men hunden var duktig).

Fotot är taget av Desiree Englöf (Sala BK).

 

Agility

Frida Pettersson

 Frida sm  

 

Jag heter Frida Pettersson och min border collie heter Cola. Cola är 9 år och detta blir vårt 6e agilitySM i rad.  Individuellt tog vi SM-guld 2013!

 

Annika Mojanis


 

Annika Mojanis och SEAGCH SEAG(hopp)CH Starbelle Trésor ”Tressie” är kvalade med laget Fit For Fight och individuellt till agility-SM i Östersund 2017. Det är Tressies fjärde SM i lag och tredje individuellt. Hon har fått med sig ett lagguld och ett lagsilver så här långt. Jag har kört agility sedan 1989 och haft kvalade hundar till alla SM utom två sedan 1990.

Anders Nyholm


 

 

Anders Nyholm med Lyckoskallets Expressiva Rackare, Izac, 3,5 år. Izac debuterade på SM 2016 och kom 9a individuellt och ingår även han i regerande svenska mästarlaget Fit For Fight. Det är husse Anders Nyholms 12:e individuella SM. Izac debuterade i maj 2015 och husse någon gång under 2002.