KM- agility

Nu kan vi stolt meddela att årets KM är i full gång med att planeras! ? Med hänsyn till rådande läge så kommer vi dela upp sporternas KM och sprida ut dem olika dagar för att inte samla för många människor på ett och samma ställe samtidigt. I år är det också sektionerna som ansvarar för sitt KM vilket betyder att du som är intresserad av att tävla i en viss sport har möjlighet att själv vara med och påverka hur KM:et ska se ut. ? Vi behöver alla hjälpas åt för att få ett riktigt fint KM i år❤️ Så hör av dig till aktuell sektion via Facebook om du vill hjälpa till och påverka KM:ets upplägg samt genomförande. Vet du inte hur du kommer i kontakt med gällande sektion är det bara att du frågar oss på fb eller i mail.

KM- agility Här hittar ni hemsidan där inbjudan och anmälan finns!

Publicerat av