Agilitykurs för Semir Ajanic 10/6 2023

Den 10 juni har du som är medlem i Linköpings hundungdom en unik möjlighet att gå agilitykurs för superstjärnan Semir Ajanic! Semir tränar och tävlar med sina röda eldklot till pudlar på absolut toppnivå. Numera också känd från TV och programmet Underdogs Fart, glädje och härligt samarbete är några av sakerna som kännetecknar Semir och hans hundar på tävlingsplanen. Kursen kommer fokusera främst på handling och du kommer att få många nyttiga tips och trix för hur just du och din hund kan lyfta era styrkor och arbeta med era svagheter. Kursen kommer att vara uppdelad i halvdagar beroende på kunskapsnivå. klass 1 FM 8-12 (ingår banbygge) klass 2-3 Em 13-17 (ingår rivning) Pris: 600 kr

Kursen är utomhus på klubbens agilityplan

Betalning görs efter att du fått bekräftelse att du fått en plats. Anmälan är bindande.

Kontakt: Sofie Uppman-Bruce

Sofie.bruce@gmail.com

Telefon: 0736897928

Anmäl dig nedan eller via det här formuläret. https://forms.gle/UqE8YpFs6XgexVBa7

Alla deltagare i kurser och/eller samträningar måste vara fullbetalande medlemmar i Linköpings hundungdom. Ungdomar har en veckas förtur till plaserna.

Publicerat av