Agility nybörjare måndagar 

I Agility handlar det om att ta sig igenom en hinderbana. Det är också fantastisk balansträning och aktivering för hunden. Samtidigt stärker den och utvecklar samarbete och relation mellan dig och din hund. Under denna kurs kommer vi gå igenom alla hinder som ingår i agility men fokuserar främst på hopphinder, tunnel och slalom. Målet är att deltagaren ska känna sig trygga i att fortsätta träna på egen hand efter avslutad kurs. Hunden ska vara minst 9 månader vid kursstart. (Inget krav på att hunden ska kunna vara lös tillsammans med andra hundar).

Plats: Inne i hallen på Linköpings Hundungdom 

Datum: Måndagar 7/8, 14/8, 21/8, 28/8, 4/9, 11/9 

Tid: 18.00-19.20 

Pris: under 25 år 1 000 kr, över 25 år 1 300 kr 

Deltagare: minst 4 st, max 6 st 

Instruktör: Tanja Nestserava 

Kontakt: hundkurser91@gmail.com 

Telefon: 0706124884 

 Alla deltagare i kurser och/eller samträningar måste vara fullbetalande medlemmar i Linköpings hundungdom. Ungdomar under 25 år har en veckas förtur till platserna.

ANMÄLAN HÄR!

 OBS: Betalning görs efter att du fått bekräftelse att du fått en plats. Du kommer få en Swishförfrågan till numret du har skrivit i anmälan. 

Anmälan är bindande och innebär att om du har anmält dig och fått plats på kursen är du skyldig att betala hela kursavgiften.

Tips för dig som inte vet vilken nivå du ska välja:

Nivå 1 – Agility grundkurs/Agility foundation – fokus på samarbete främst för hundar som är för unga för att börja en nybörjarkurs. Fokus på grundövningar i agility men går inte igenom alla hinder utan förbereder för agility nybörjare. Alla åldrar på hund är välkomna.

Nivå 2 – Agility nybörjare – genomgång av alla hinder och fokus på att i slutet av kursen kunna klara av en eklare bana med hopphinder och tunnlar (blåbärsbana). Hundar från ca 9 mån är välkomna. 

Nivå 3 – Agility fortsättning/Agility banträning – ni har gått agility nybörjare eller tränat själva så att din hund har bra koll på hopphinder och tunnlar och ni vill fortsätta fördjupa er inom agility. 

Publicerat av