Linköpings hundungdom – Nybörjaragility -för dig mellan 7-15 år

Detta är en kurs för dig mellan 7-15 år som tillsammans med din hund vill lära dig agilityns grunder. Tillsammans tränar vi på hopphinder, tunnlar och slalom. Vi kommer också testa på Kontaktfältshindrena. Målet är att kunna springa en lättare blåbärsbana bestående av hopphinder och tunnlar. Självklart får du ta med dig någon vuxen. Kursen är öppen för alla hundar som fyllt 1 år senast kursstart. Kursen är 5 måndagar OBS! uppehåll under vecka 44

Datum: 9/10 16/10 23/10 (uppehåll v 44), 6/11, 13/11  

Tid: 16:30- 17:50

Deltagare 6 st

Pris: 1100 kr

Instruktör: Sofie Uppman Bruce Kontakt: sofie.bruce@gmail.com Telefon: 0736897928

Information om betalning och mera information om kursen kommer efter bekräftelse om att du har fått en plats på kursen. Alla deltagare i kurser och/eller samträningar måste vara fullbetalande medlemmar i Linköpings hundungdom.

OBS: Anmälan är bindande, väljer du att inte delta på kursen när du har fått plats får du betala full avgift.

Anmäl via länken: https://forms.gle/h3XhwbjrBfZKshJFA

Publicerat av