Boka AniCura-hallen

Vid problem vid bokning kontakta: linkopingshundungdom@gmail.com (Org nr: 822001-6367)

NYHET! Vi har länge haft en förfrågan från våra medlemmar om att man ska kunna se vilken sport som utövas under vilka pass i hallen. Detta för att kunna göra sin träning smidigare genom att t.ex. lämna kvar agilityhinder åt varandra. Nu har vi tagit fram en egen kalender för detta på prov. Kalendern hittar du här.
När du lägger till pass i kalendern skriver du tid, namn och sport på den aktuella dagen.

För att kunna lägga in dina träningar i kalendern behöver du först få tillgång till den. Det gör du genom att fylla i detta formulär. Därefter kommer du få ett mail från oss om att du blivit tillagd (detta sköts ideellt så det kan ta ibland upp till nån dag) och därefter kan du själv lägga till dina träningar så de syns i kalendern ovan. Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa till med frågor angående Google kalender då klubben sköts helt ideellt, men ett tips är att fråga i samträningsgruppen som det uppstår problem, eller titta på denna film.

Villkor för bokning

Läs alltid genom våra villkor för bokning av AniCura Hundsportcenter innan du bokar hallen! Genom att boka lokalen godkänner du våra villkor och att följa gällande regler för hallen. Vilka priser som gäller kan du se dels nedan men också mer på denna sida.

Vill du boka en fast träningstid med ditt företag eller kompisgäng?

  • Bokningar kan endast göras under dagtider alltså mellan 6-16
  • Betalning sker på faktura för alla tillfällen på en gång
  • Bokningar ska vara om minst 20h per faktura
  • Ordinarie pris enligt denna sida.
  • Förfrågan om en fast träningstid mailas till linkopingshundungdom@gmail.com