Styrelsen 2024

Ordförande

Olivia Gustafsson har en sheltie och två mini-aussies. Hon tränar och tävlar agility, freestyle och HTM. Hon är även instruktör i agility.

Sekreterare

Sofie Uppman Bruce har tre shelties som hon tränar och tävlar rallylydnad, agility och lydnad med. Hon är även instruktör i agility.

Kassör

Rolf Gustafsson är förutom vår eminenta kassör även domare i freestyle. Han tränar vilt- och personspår med sin jaktlabrador Cirrus.

Ledamot

Elin Fahlander har två pudlar och tränar och tävlar agility, freestyle och rallylydnad. Hon är även instruktör och tävlingsledare i agility.

Elin är ansvarig för hemsidan och sociala medier. Hon är även sammankallande i agilitysektionen.

LEdamot

Malin Öster tävlar aglity och rallylydnad med sina två mini-aussies Luna och Vita.

Ledamot

Ing-Christin Lindblom är vår egen eldsjäl som inte ens har egen hund, men som ändå hjälper till på tävlingar, med att arrangera läger och annat smått och gott.

Ing-Christin är bland annat ansvarig för fiket och ungdomsgruppen.

Suppleant

Ida Wessberg är både instruktör och domare i rallylydnad. Hon har en Nova scotia duck tolling retriever som hon tränar och tävlar med.

Suppleant

Pauline Siljegren har en malle tik (Ayla) som hon tränar agility, nosework och specialsök med röd kong med

Suppleant

Yvonne Öster har border collies som tränas och tävlas i freestyle, hoopers och lite annat. Hon håller kurser i allt möjligt hos oss och är nog vår äldsta medlem sett till antal år i klubben!

Yvonne är bland annat ansvarig för fiket och ungdomsgruppen.

ADJUNGERAD

Hanna Hedlund har en chihuahua och tränar agility.
Hon är ansvarig för hemsidan och sociala medier.