Samträning

Schemat för höstens samträningstillfällen hittar du här:

Samträning i agility 2024

Denna utesäsong erbjuder vi samträning i agility för alla medlemmar oavsett nivå eller erfarenhet. Det kommer inte finnas en instruktör på plats, men som vanligt hjälps vi åt att både bygga banan och ge varandra träningstips. Samträningen är gratis för alla medlemmar. Är du inte medlem betalar du 50 kr/gång till swish 123 547 5678. Ingen föranmälan krävs.

Träningen och därmed byggnad av bana startar normalt 18:00 och det är viktigt att vara med från den tiden om man vill vara med och träna. Tid kan variera, se tabellen nedan för detaljer.

Vi söker fler samtränings-ansvariga för de veckor som hitills är tomma. Utan ansvarig ställs träningen in. Som ansvarig för samträningen tar man fram bana, ansvarar för att avstånden blir säkra för hundarna och välkomnar alla medlemmar som kommer och deltar. Man är även ansvarig för att se till att ALLA tunnlar på BÅDA planerna flyttas på ANTINGEN vid det tillfället eller den aktuella veckan. Detta på grund av att vi har problem med kvarliggande tunnlar som skadar gräset.
Om du är intresserad av att vara ansvarig för samträningen kan du maila LHU och skriva vilket datum du ansvarar för, vilken typ av bana du vill använda och eventuell ändrad tid. Du kan också välja att vara ansvarig utan att hålla i samträning – då ansvarar du bara för att tunnlarna flyttas.

Publicerat av