Styrelsen 2020

Ordförande

Rebecca Gustafsson  är 25 år och jobbar som hundförare på ett vaktbolag. Jag och min 6 åriga tjänstehund Astra tävlar i agility men håller såklart också på med brukssporten. Jag älskar hund och tycker det är så roligt att få komma in i styrelsen och bidra till att vår klubb blir ännu bättre för våra medlemmar och hundar

Vice ordförande

Anja Bijavica har en miniature american shepherd som heter Extra. De tävlar i agility och rallylydnad, samt tränar nosework.

Sekreterare

Ellen Wik

Kassör

Ida Skagerdal har tre hundar. Meja, Molly och Elsa är av rasen border collie. Tillsammans med Molly tävlar Ida i främst agility, men även lydnad, freestyle och HTM.

Ledamot

Myriam Persson har två tollare; Irish och Diva. Tillsammans tävlar de agility, lydnad, rallylydnad och freestyle.

Ledamot

Malin Öster har en tokig liten miniature american shepherd (MAS) som heter Luna! Vi tränar och tävlar mest agility, i vilket jag även är utbildad instruktör. Vi ser dock fram emot att prova nya roliga sporter som freestyle och rallylydnad framöver.”

Ledamot

Elin Fahlander har en tollare som heter Trassel och två mellanpudlar som heter Pixel och Lilly.

Hon är agilityinstruktör och tävlingsledare för agility. Hon tävlar och tränar mestadels agility, men även lite nosework, rallylydnad och HtM smyger sig in ibland.

Suppleant

Tanja Nestserava har en Cavalier king Charles spaniel som kallas Challe. Vi tävlar i agility men tränar även nose work, spår och rallylydnad när vi får tid över.

Suppleant

Caroline Larsson  har en Miniature american shepherd som heter Peg. Vi älskar att träna olika hundsporter tillsammans, och vår favorit är agility.
Vi ser väldigt mycket fram mot hennes första tävlingssäsong som börjar nu i vår.”