Styrelsen

Sittande styrelse 2017

Ordförande
Veronica Lundberg (veronica.lundberg92@gmail.com) bor i Linköping och har golden retrievern Milo. De tränar just nu främst rallylydnad, freestyle och lydnad men ibland blir det även lite spår. Veronica och Milo har även börjat tävla i rally och freestyle.
 my Vice ordförande
My Sackenreuther (my_skolan@outlook.com) bor i Linköping med sin hund Bopper som är en chinese crested powder puff som hon tränar och tävlar agility med, även freestyle om det finns tid över.

Sekreterare
Myriam Persson (Mimmi__91_@hotmail.com) har tre hundar, två tollare: Viktor och Irish samt en flat coated retriver: Basse. Tillsammans tävlar de agility, rallylydnad och freestyle.

ida

Kassör
Ida Skagerdal (idaskagerdal@hotmail.com) har tre hundar. Meja, Molly och Elsa är av rasen border collie. Tillsammans med Molly tävlar Ida i främst agility, men även lydnad, freestyle och HTM.

Namnlös

Ledamot
Emelie Edlund har två stycken schapendoes och tävlar mest agility, men även rallylydnad och freestyle.
 


Ledamot
Johanna Karlsson (johka338@gmail.com) bor i Norsholm tillsammans med sin hund Ruth, som är en blandras från Spanien. Tillsammans tränar och tävlar de i freestyle och agility.
 

Frida J

 

 

 

 


Ledamot

Frida Johansson (frida_maik@hotmail.com) bor i Ljungsbro tillsammans med Zelda, en blandras på portugisisk vattenhund och cockerspaniel, och Link, en miniaussi. Frida är insnöad på agility, och har nu även börjat träna lite freestyle.
 21198238_10212098171867635_182460490_o
Suppleant
Sara Lilja
 har två Finska Lapphundar som heter Ikaros och Ozzy. Jag har även en Australian Shepherd som heter Zombie. Zombie och Sara tävlar främst i agility och lydnad.