Samträning VT22

Hur går det till?

Tiden och veckodag är detsamma som tidigare; onsdagar mellan kl 18-21. Tiden för gratis ungdomsträning med instruktör är 18-19 och den vanliga samträningen 19-21. Det kommer fortsatt att kosta 100 kr/fullbetalande medlem och 150 kr/ej medlem att träna under vanlig samträningstid – och betalning sker direkt i anslutning vid anmälan för att vara giltig.

I ett första skede anmäler du dig ENBART om du är fullbetalande medlem, icke medlemmar får vackert invänta inlägget som kommer cirka en vecka innan i fb-gruppen för att få reda på antal resterande platser och då anmäla sig.

Ungefär en vecka innan träningen kommer det postas inlägg i samträningsgruppen där de deltagande kan komma överens om t.ex. bana, övningar eller liknande för att träningen ska flyta på så bra som möjligt. Då kan också icke medlemmar anmäla sig om plats finns. Tyvärr har vi ingen annan lösning gällande kommunikation angående träningen i dagsläget för de som inte har facebook.

Det är helt ok att bara komma och miljöträna valp eller liknande, samma pris oavsett hur eller vad man tränar dock. Alla som är med på träningen hjälps åt att bygga banan eller förbereda det som behövs för att träningen ska flyta på för alla.

Ungdomsträningar!

Nytt för den här terminen är att vi kommer lägga till en timme som är vikt för för Max 25-gruppen, alltså våra ungdomar. Där får bara de som är mellan 6-20 år gamla träna, och de är på samma tema som de övriga samträningarna. Dessa tillfällen leds av en vuxen som också är medlem, och denne får som tack träna gratis på samträningen efter. Det finns 6 platser per tillfälle på ungdomsgruppen och fullbetalande medlemmar deltar gratis! Tiden för ungdomsträningarna är 18-19.

Den efterföljande tiden (19:00-21:00) är vanlig samträning utan instruktör där de som deltar får hjälpa att coacha varandra. Den gruppen och rymmer 6 st personer. Fullbetalande medlemmar har förtur vid anmälan. Den som är ledare för max25-gruppen behöver inte anmäla sig genom formuläret utan är med utöver om hen vill.

Anmälan till samträningen sker via ett formulär (länk längre ner på denna sida) och betalning sker samtidigt som anmälan för att säkra sin plats, helst via swish (123 547 56 78). Märk betalningen med SAMTRÄNING + datum. Om betalning uteblir kommer din plats raderas. Detta för att vi ska kunna se tidigt om vi har för få deltagare och istället ska släppa tiden för vem som helst att boka. 

Om träningen ställs in eller ändras på grund av för få deltagare (minst 2 i ungdomsgruppen och 4 i övriga samträningsgruppen) kommer vi meddela er detta via mail. Om träningen ställs in får ni självklart tillbaka er anmälningsavgift, alternativt träning för samma värde (100 kr = 30 min).

Observera att man INTE kommer få någon bekräftelse på om man har fått plats, utan formuläret kommer automatiskt enbart ta emot så många anmälningar som vi ställt in det på (6 st/pass). Anmälan är bindande och vid frånvaro får man lösa ev försäljning av plats i samträningsgruppen på egen hand. Formuläret är programmerat att stänga automatiskt när max antal platser har anmält sig.

Övrig information

De första 10-15 minuterna kommer gruppen gemensamt överens om upplägg och bygger övningar/bana eller gör förberedelser, så det är viktigt att ni är på plats i tid. Kom även ihåg att hunden måste vara uppvärmd och rastad ordentligt innan träning, minst en promenad på 10 minuter!

SCHEMA

VeckaDatumHundsportAnmälan ungdomsgrupp med ledare
kl 18-19
UngdomsledareAnmälan övrig samträning
kl 19-21
319/1Agility Länk Sara Länk (FULL!)
426/1Rallylydnad Länk Sofie Länk (FULL!)
52/2Hoopers Länk Yvonne Länk
69/2Nosework Länk Christina + Anki Länk (FULL!)
716/2Tävlingslydnad Länk Renate + Ing-Christin Länk
823/2Agility Länk Beatrice + Elin Länk (FULL!)
92/3Rallylydnad Länk Jessica + Ing-Christin Länk (FULL!)
109/3FS & HtM Länk Anna + Ing-Christin Länk
1116/3Hoopers Länk Yvonne Länk
1223/3Agility Länk Elin Länk (FULL!)
1328/3 FS & HtM AvvaktasAvvaktasLänk (FULL!)
1330/3Rallylydnad Länk Elin Länk (FULL!)
146/4Nosework Länk Ingela + Ing-Christin Länk
1513/4Tävlingslydnad Länk Jeanette Länk
1620/4Agility Länk Sofie Länk (FULL!)
1727/4Rallylydnad Länk Sofie Länk (FULL!)
184/5 FS & HtM LänkLänk