Linköpings hundungdom Agility – fortsättning

På denna kurs fortsätter vi bland annat träna slalom, olika byten och tar in några grundövningar för att träna gungan, balansen och a-hindret. Kursen passar till dig som har gått agility nybörjare , eller har motsvarande kunskaper och vill fortsätta att utvecklas tillsammans med din hund. Inget krav på att hunden ska kunna vara lös tillsammans med andra hundar men hunden ska kunna jobba lös med andra hundar arbetande på andra sidan av staketet.

Plats: Inne i hallen på Linköpings Hundungdom 

Datum: Söndagar 10/3, 17/3, 24/3, 7/4, 14/4, 21/4 

Tid: 19.30 – 20.50 

Pris: under 25 år 1 300 kr, över 25 år 1 600 kr 

Deltagare: minst 4 st, max 6 st 

Instruktör: Tanja 

Kontakt: hundkurser91@gmail.com 

Alla deltagare i kurser och/eller samträningar måste vara medlemmar i Linköpings hundungdom. Ungdomar under 25 år har en veckas förtur till platserna. 

OBS: Anmälan stänger 5 mars eller så fort kursen är full, därefter (6 mars) kommer alla anmälda få information om man har kommit med i kursen eller inte. Betalning görs efter att du fått bekräftelse att du fått en plats. Du kommer få en Swishförfrågan till numret du har skrivit i anmälan. Anmälan är bindande och innebär att om du har anmält dig och fått plats på kursen är du skyldig att betala hela kursavgiften.

Anmäl dig via länken här: https://forms.gle/DtAVmv2HKHEETSTx9

Publicerat av