Linköpings hundungdom Hoopers – nybörjare

Hoopers är en hundsport där målet är att bemästra en hinderbana bestående av så kallade hoops (bågar), tunnlar, tunnor och staket utan fel. Hoopers är en sport som passar de flesta hundar och är ett bra komplement till till exempel agility. Under kursen kommer vi lära oss grunderna i hoopers och samarbete med hunden och målet är att man ska kunna fortsätta träna på egen hand efter avslutad kurs. Inga förkunskaper krävs för att gå denna kurs men gärna att hunden klarar av att jobba samtidigt som andra hundar tränar på andra sidan av ett staket.

Både förare och hundar i alla åldrar är välkomna att delta.

Plats: Inne i hallen på Linköpings Hundungdom 

Datum: Söndagar 10/3, 17/3, 24/3, 7/4, 14/4, 21/4 

Tid: 18:00-19:20

Pris: under 25 år 1 275 kr, över 25 år 1 575kr 

Deltagare: minst 4 st, max 6 st 

Instruktör: Tanja 

Kontakt: hundkurser91@gmail.com 

Alla deltagare i kurser och/eller samträningar måste vara medlemmar i Linköpings hundungdom. Ungdomar under 25 år har en veckas förtur till platserna. 

OBS: Anmälan stänger 5 mars eller så fort kursen är full, därefter (6 mars) kommer alla anmälda få information om man har kommit med i kursen eller inte. Betalning görs efter att du fått bekräftelse att du fått en plats. Du kommer få en Swishförfrågan till numret du har skrivit i anmälan. Anmälan är bindande och innebär att om du har anmält dig och fått plats på kursen är du skyldig att betala hela kursavgiften.

Anmäl dig via länken här nedan:

https://forms.gle/hVbaqHkzLtFJAJbn9

Publicerat av