AniCura hundsportcenter

anicura1

AniCura hundsportcenter är en träningshall i Åsmestad är en träningshall på 18x40meter som i första hand är tänkt till Linköpings Hundungdoms verksamhet. Den tid som inte Linköpings Hundungdom bokar upp är fri att boka för privat träning. Hallen är en isolerad maskinhall. Underlaget är konstgräs med en underliggande sviktpad. Fyllnadsmaterial är tvättad sand.

 

Bokning sker längst ned på denna sida. Läs ALLTID våra regler och villkor innan du bokar hallen!

12092191_10156045454700702_912678184_n

Hitta hit

Linköpings Hundungdom finns numera i Åsmestad, vilket ligger mellan Lambohov och stora Aska.
Du hittar till lokalen genom att vid rondellen vid citygross åka mot stora aska. Efter du passerat bussgatan mot Lambohov går det över till 70. Om du går till klubben tar du första avfarten till höger in på en grusväg där det står skyltat Åsmestad. Sedan håller du till vänster förbi motorklubben, hallen är den röda maskinhallen.  Om du kör bil kör du förbi den första avfarten mot Åsmestad. Du tar av anda grusvägen in till höger, där det även är skyltat mot Streetpack. Kör rakt fram tills du passerat agilitybanan, och sedan en kort bit så du passerar den gula ladan på höger sida. Ta av till höger innan du kommer fram till streetpack.
Vi får inte parkera hur som helst på området, se därför över parkeringsplanen (pdf).

lhu

 

Agilitydagar

Vi fortsätter med detta uppskattade koncept. I vår mellan vecka 4-13 har vi Agilitydagar i hallen mellan måndag 18.00 och onsdag 21.00. Måndagsgrupperna låter hindren vara framme och klass 2 på onsdagar ställer undan hindren. De hinder som alltid ska finnas uppe är balansen, A-hindret och gungan, övriga hinder kan variera.

Regler för hallen

Om ni finner lokalen i ostädat skick vill vi att ni kontaktar linkopingshundungdom@gmail.com omedelbart. Om hallen är i dåligt skick efter en bokning förbehåller vi oss rätten att debitera företag 1500 kr i städavgift och kan vägra enskilda personer att boka hallen i fortsättningen.

 • Lämna lokalen i rent och fräscht skick! Det är allas ansvar att vi behåller hallen i gott skick och detta måste vi hjälpas åt med.
 • Kasta ej ut belöningsgodis på mattan.
 • Löptikar är välkomna, men ska använda tikskydd.
 • Ställ tillbaka redskap på angiven plats efter användning.
 • Endast friska och vaccinerade hundar får vistas i hallen.
 • Om det sker en “olycka”, vänligen använd anvisad städutrustning för att fräscha upp.
 • Lämna inte din hund i bilen om den gör oljud. Vi vill hålla oss vän med våra grannar.
 • Endast inneskor (dubbskor ej tillåtet) eller strumpor innanför skogränsen.
 • Endast rena tassar i hallen, vänligen torka av hunden på handdukarna som finns innanför skogränsen.
 • Se till att minimera störningar för andra som tränar. Lämna utrymme och använd löplina om nödvändigt.
 • Undvik att din hund står och skäller i onödan.
 • Lyft – dra ej på gräsmattan.
 • Vid eventuell skada på utrustning i hallen, vänligen kontakta oss direkt på mail: linkopingshundungdom@gmail.com
 • Se till att hålla tider. Gå ej in i hallen om den är upptagen före din tid. Du har endast tillåtelse att vara i hallen den tid du bokat, även om det är ledigt före eller efter.
 • Borsta eller kamma inte din hund inne i hallen.
 • Städa undan ditt skräp. Om soptunnan är full, vänligen ta påsen och släng i vår soptunna utomhus.
 • Dubbelkolla att hallen är låst, lyset släcks automatiskt.

Om hunden kissar eller bajsar i hallen

Tänk på att hundarna ska vara väl rastade innan träningspasset och låt inte hundarna springa lösa i lokalen utan uppsikt då olyckor händer så lätt. Skulle olyckan vara framme använder ni torky-pappret som finns i fiket. Torka så torrt du bara kan. Låt gärna papper ligga en stund med tryck på. Avsluta sedan av att spraya med ättikablandningen som också står i fiket.

Information om hallen

Toalett

Vid ena kortsidan av hallen finns det en byggtoalett. Nyckeln sitter på anslagstavlan i hallen. Börjar toalettpappret att ta slut finns det mer i hallen att fylla på med.

Utrustning i hallen

 • En fullständig agilitybana
 • Rallyskyltar till samtliga klasser (under utesäsong kan dessa finnas att hämta i lådan vid uteplanerna)
 • Lydnadshinder.
 • Kyl/frys, kaffebryggare, micro som är fritt att använda om man lämnar det i bra skick. Obs! vatten finns inte i hallen.
 • Möjlighet att spela musik på vår musikanläggning

 

Bokning

 • Välj först längd (“tjänst”) på din bokning.
 • Välj sedan en tid som passar dig.
 • För att kunna betala måste du skapa ett konto och om du redan skapat ett konto så måste du vara inloggad. Det går inte att boka en tid på fliken “Endast boka”.
 • Fyll i dina uppgifter och klicka på “Boka”-knappen.

boka

Bokningen slutförs inte förens din bokade tid är betalad. Betalar du inte din tid inom 30 min så avbokas tiden automatiskt. Du får en bekräftelse via e-mejl och en via sms när din tid är bokad.

1 h innan din bokning startar kommer ett e-post och smspåminnelse skickas till dig med den aktuella hallkoden.

Betalning
Betalning sker senast 30 minuter efter du bokat din tid. Betalningen sker via Payson. Betalas inte bokningsavgiften inom 30 minuter från bokad tid så kommer inte bokningen gå genom.

Priser
Vardagar dag (kl 06:00-16:00): 200 kr/timme
Vardagar kväll (kl 16:00-21:00): 250 kr/timme
Vardagar kväll (kl 21:00-24:00): 150 kr/timme
Helger (kl 06:00-24:00): 250kr/timme

Det är inte möjligt att boka över olika priszoner.

Heldag på helger: 2000kr/dag.

Tilläggskostnader
Tilläggsavgift pga facilitetskostnader för utomstående föreningar: 15 kr per deltagare.

Avbokning
Avbokningar/ombokningar senare än 6 timmar innan passet får endast ske med sjuk- eller veterinärintyg. Övriga sjukdomar får man stå för risken själv.

Enskilda heldagar
Är man intresserad av att hyra hallen enskilda heldagar eller återkommande under dagtid (kl 6:00-16:00) långt fram i tiden (d v s det går ännu inte att boka i systemet) kan man skicka ett bokningsförslag till linkopingshundungdom@gmail.com. Observera att detta måste godkännas innan bokningen är giltig.

Styrelsemöten
Linköpings hundungdom är en ideell förening med en styrelse som med jämna mellanrum håller möten för att upprätthålla och driva klubben framåt. Hallen är i nuläget den enda platsen inomhus som LHU disponerar och därmed faller det sig naturligt att styrelsen träffas i hallen. Styrelsen håller därmed med jämna mellanrum styrelsemöten i hallen. Det går däremot fortfarande att boka hallen och träna när mötena hålls. Ett möte brukar vara i ca. 1-2 timmar.

Datum för nästa styrelsemöte: 7 maj kl18:00
Vid problem vid bokning kontakta: linkopingshundungdom@gmail.com

Organisationsnummer
Org nr: 822001-6367

 

VILLKOR FÖR BOKNING 

Läs alltid genom våra villkor för “bokning av AniCura Hundsport Center” innan du bokar hallen! Genom att boka lokalen godkänner du våra villkor och att följa gällande regler för hallen.

Du hittar villkoren här.

Laddar bokningen..