AniCura hundsportcenter

anicura1

AniCura hundsportcenter är en träningshall i Åsmestad är en träningshall på 18x40meter som i första hand är tänkt till Linköpings Hundungdoms verksamhet. Den tid som inte Linköpings Hundungdom bokar upp är fri att boka för privat träning. Hallen är en isolerad maskinhall. Underlaget är konstgräs med en underliggande sviktpad. Fyllnadsmaterial är tvättad sand.

Vid problem vid bokning kontakta: linkopingshundungdom@gmail.com

Läs ALLTID våra regler och villkor innan du bokar hallen!

12092191_10156045454700702_912678184_n

Toalett
Vid ena kortsidan av hallen finns det en byggtoalett. Nyckeln sitter på anslagstavlan i hallen. Börjar toalettpappret att ta slut finns det mer i hallen att fylla på med.

Utrustning i hallen

  • En fullständig agilitybana
  • Rallyskyltar till samtliga klasser (under utesäsong kan dessa finnas att hämta i lådan vid uteplanerna)
  • Lydnadshinder.
  • Kyl/frys, kaffebryggare, micro som är fritt att använda om man lämnar det i bra skick. Obs! vatten finns inte i hallen.
  • Möjlighet att spela musik på vår musikanläggning

Styrelsemöten
Linköpings hundungdom är en ideell förening med en styrelse som med jämna mellanrum håller möten för att upprätthålla och driva klubben framåt. Hallen är i nuläget den enda platsen inomhus som LHU disponerar och därmed faller det sig naturligt att styrelsen träffas i hallen. Styrelsen håller därmed med jämna mellanrum styrelsemöten i hallen. Det går däremot fortfarande att boka hallen och träna när mötena hålls. Ett möte brukar vara i ca. 1-2 timmar