Instruktörer

anna

Anna Kågeman har varit agilityinstruktör sedan 2006, och håller kurser i agility. Hon har själv en mellanpudel och en jack russell terrier som hon tränar och tävlar i agility med. Anna tycker om offensiv agility, att springa snabbt på banan! Hon håller kurser från valp-agility och upp till tävlingsnivå.

My

My Sackenreuther är Agilityinstruktör och håller nybörjar och fortsättningskurser i agility. Hon är även freestyleinstruktör. My har en powder puff som heter Bopper och de tävlar agility, freestyle samt rallylydnad ihop!

Mail: my_skolan@outlook.com

Sofia

Sofia Klasson instruktör i agility med två egna hundar som tränar och tävlar i jakt, agility, freestyle och rallylydnad.
 Åsa Åsa Wrede är agilityinstruktör (A1 och A2) och domare. Har tävlat agility i över 10 år med dvärgschnauzer och papillon men har nu schapendoes. Håller kurser i agility från grunderna för valpen upp till tävlingsnivå.

-nathalie

Nathalie Stärner tränar och tävlar agility, freestyle, heelwork och rallylydnad. Hon har med kooikern Ayax bland annat tävlat SM i både agility och freestyle, samt deltagit i landslaget i freestyle 2013-2014. Till flocken tillhör numera även border collien Minna.
 frida  

Frida Johansson är instruktör i valp-och vardagslydnad samt rallylydnad.
Har själv 2 hundar, Zelda och Link, som tränar och tävlar främst agility.

 Isabelle


Isabelle Jansson
Utbildad agilityinstruktör som haft kurser sedan -03. Har även valp och grundkurser. Tävlar i klass 3 i agility, Klass 2 i tävlingslydnad och i Rallylydnad Mästarklass med Blandrasen Pelle. Med sheltien Knox tävlar jag i klass 2 & 3 i agility och i Rallylydnad avancerad.Privatlektioner kan fås i Valp & grundkurs, tävlingslydnad, agility och rallylydnad. Privatlektioner kan även ges på dagtid.E-mail: isabelles_@live.se
 53310338_393297364560927_3519030545730240512_n  Elin Fahlander är nybakad instruktör sedan 2019 och håller valp-, nybörjar- och fortsättningskurser i agility.  Hon kan även hålla privatlektioner i vardagslydnad, klicker och agility på nybörjar-/fortsättningsnivå. Elin har tränat och tävlat agility sedan 2009 och har idag en pensionerad tollare som heter Trassel och en mellanpudel som heter Pixel. Just nu är det bara agility och lite nosework som tränas, men tidigare har de tränat och tävlat lydnad, rallylydnad, freestyle, heelwork to music, viltspår och jaktapportering.