Instruktörer

anna

Anna Kågeman har varit agilityinstruktör sedan 2006, och håller kurser i agility. Hon har själv en mellanpudel och en jack russell terrier som hon tränar och tävlar i agility med. Anna tycker om offensiv agility, att springa snabbt på banan! Hon håller kurser från valp-agility och upp till tävlingsnivå.

My

My Sackenreuther är Agilityinstruktör och håller nybörjar och fortsättningskurser i agility. My har en powder puff som heter Bopper och de tävlar agility, freestyle samt rallylydnad ihop!

Mail: my_skolan@outlook.com

Sofia

Sofia Klasson instruktör i agility med två egna hundar som tränar och tävlar i jakt, agility, freestyle och rallylydnad.
 Åsa Åsa Wrede är agilityinstruktör (A1 och A2) och domare. Har tävlat agility i över 10 år med dvärgschnauzer och papillon men har nu schapendoes. Håller kurser i agility från grunderna för valpen upp till tävlingsnivå.

-nathalie

Nathalie Stärner tränar och tävlar agility, freestyle, heelwork och rallylydnad. Hon har med kooikern Ayax bland annat tävlat SM i både agility och freestyle, samt deltagit i landslaget i freestyle 2013-2014. Till flocken tillhör numera även border collien Minna.
 frida  

Frida Johansson är instruktör i valp-och vardagslydnad samt rallylydnad.
Har själv 2 hundar, Zelda och Link, som tränar och tävlar främst agility.

 Isabelle


Isabelle Jansson
Utbildad agilityinstruktör som haft kurser sedan -03. Har även valp och grundkurser. Tävlar i klass 3 i agility, Klass 2 i tävlingslydnad och i Rallylydnad Mästarklass med Blandrasen Pelle. Med sheltien Knox tävlar jag i klass 2 & 3 i agility och i Rallylydnad avancerad.Privatlektioner kan fås i Valp & grundkurs, tävlingslydnad, agility och rallylydnad. Privatlektioner kan även ges på dagtid.

E-mail: isabelles_@live.se

 IMGP5192  Fanny Wendelström Brinner för agility, tränar och tävlar sedan många år tillbaka. Hennes träning bygger på glädje hos både hund och förare och att hitta hundens egen vilja till att göra det som vi önskar. Fanny håller kurser och privatträning i agility på alla nivåer. Om Ni är intresserad av träning för henne tar hon gladeligen emot Er!

E-mail: fanny.we@hotmail.com