Instruktörer

anna

Anna Kågeman har varit agilityinstruktör sedan 2006, och håller kurser i agility. Hon har själv en mellanpudel och en jack russell terrier som hon tränar och tävlar i agility med. Anna tycker om offensiv agility, att springa snabbt på banan! Hon håller kurser från valp-agility och upp till tävlingsnivå.

My

My Sackenreuther är Agilityinstruktör och håller nybörjar och fortsättningskurser i agility. My har en powder puff som heter Bopper och de tävlar agility, freestyle samt rallylydnad ihop!

Mail: my_skolan@outlook.com

Sofia

Sofia Klasson instruktör i agility med två egna hundar som tränar och tävlar i jakt, agility, freestyle och rallylydnad.
 Åsa Åsa Wrede är agilityinstruktör (A1 och A2) och domare. Har tävlat agility i över 10 år med dvärgschnauzer och papillon men har nu schapendoes. Håller kurser i agility från grunderna för valpen upp till tävlingsnivå.

-nathalie

Nathalie Stärner tränar och tävlar agility, freestyle, heelwork och rallylydnad. Hon har med kooikern Ayax bland annat tävlat SM i både agility och freestyle, samt deltagit i landslaget i freestyle 2013-2014. Till flocken tillhör numera även border collien Minna.
 frida  

Frida Johansson är instruktör i valp-och vardagslydnad samt rallylydnad.
Har själv 2 hundar, Zelda och Link, som tränar och tävlar främst agility.

 Isabelle


Isabelle Jansson
Utbildad agilityinstruktör som haft kurser sedan -03. Har även valp och grundkurser. Tävlar i klass 3 i agility, Klass 2 i tävlingslydnad och i Rallylydnad Mästarklass med Blandrasen Pelle. Med sheltien Knox tävlar jag i klass 2 & 3 i agility och i Rallylydnad avancerad.Privatlektioner kan fås i Valp & grundkurs, tävlingslydnad, agility och rallylydnad. Privatlektioner kan även ges på dagtid.E-mail: isabelles_@live.se