Nyårshoppet

Varmt välkomna till årets upplaga av Nyårshoppet!

Nyårshoppet är en liten inofficiell agilitytävling som hålls, kl 11:00-15:00, under Nyårsafton för att våra pälsklingar också ska få ett roligt sätt att fira det nya året.

Man kan välja att tävla i nybörjarklass eller öppenklass med sin hund. Man får springa två varv på samma bana oavsett klass och nollar man något av loppen får man ett litet pris! Hästmänniskor känner nog igen tävlingsformen som “clear round”. Alla deltagare hjälps åt att vara funktionärer under tävlingen.

Anmälan och betalning

LHU-medlemmar har förtur att anmäla dig t om 17/12. Därefter är anmälan öppen för alla ekipage förutsatt att man är medlem i en annan SKK-ansluten klubb.

Det kostar 100 kr per start (2 varv på samma bana) att delta. Det går att starta med flera hundar. Gör då en anmälan för varje hund. Anmälan är bindande.

Betalningen ska vara oss tillhanda senast den 24/12 till PG 262798-2.
Ange: “Namn+nyår” vid betalning.

Anmälan sker via formuläret “Nyårshoppet anmälan” nedan och det är först till kvarn som gäller (max 50 starter).

OBSERVERA! På grund av utbrottet av kennelhosta i höstas så vill vi förtydliga att hundar som vistats med/träffat hundar som är smittade har två veckors karens innan de får delta i tävlingen och för smittade hundar så gäller fyra veckor från sista uppvisade symtom. Vi är hårda på dessa regler för att inte sprida smittan vidare och vi hoppas ni respekterar detta :)

Frågor

Vid frågor går det bra att maila: johka338@gmail.com eller kontakta Johanna Karlsson via messenger.

Anmälan är nu stängd.

Hoppas Ni vill fira nyår med oss!