Nyårshoppet

Varmt välkomna till årets upplaga av Nyårshoppet!

Nyårshoppet är en liten inofficiell agilitytävling som hålls, kl 11:00-15:00, under Nyårsafton för att våra pälsklingar också ska få ett roligt sätt att fira det nya året.

Man kan välja att tävla i nybörjarklass eller öppenklass med sin hund. Man får springa två varv på samma bana oavsett klass och nollar man något av loppen får man ett litet pris! Alla deltagare hjälps åt att vara funktionärer under tävlingen.

Vi tävlar i S (hinderhöjd = 20 cm), M (hinderhöjd 35 cm) eller L (hinderhöjd 50 cm). Ingen tid kommer tas. Man väljer själv vilken höjd man vill att sin hund hoppar.

Vi tar mot max 50 ekipage och eftersom vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att delta får varje hund bara starta i ena av klasserna.

Anmälan och betalning

LHU-medlemmar har förtur att anmäla dig t om 17/12. Därefter är anmälan öppen för alla ekipage förutsatt att man är medlem i en annan SKK-ansluten klubb.

Det kostar 100 kr per start (2 varv på samma bana) att delta. Det går att starta med flera hundar. Gör då en anmälan för varje hund. Anmälan är bindande.

Betalningen ska vara oss tillhanda senast den 24/12 till PG 262798-2.
Ange: “Namn+nyår” vid betalning.

Anmälan sker via formuläret “Nyårshoppet anmälan” nedan och det är först till kvarn som gäller (max 50 starter).

Hoppas Ni vill fira nyår med oss!