Tunnelrace 23/6!

Välkommen på tunnelrace – en agilitytävling som passar alla!
På Linköpings Hundungdoms fina, inhängade planer kan du passa på att springa en bana med enbart tunnlar – perfekt för dig som vill ha lite erfarenhet i tävlingssammanhang, låta ditt barn springa med hunden eller bara ha en härlig kväll med din fyrfota vän och träffa andra klubbkompisar!

TID & DATUM: 23/6, start kl 16:00.

KOSTNAD: Om du anmäler i förväg (senast 20/6) kostar det 99 kr för 2 starter på samma bana. Om du anmäler på plats kostar det 129 kr för två lopp. Betala direkt vid anmälan, annars blir din anmälan ogiltig. Klubbens swish är 123 547 5678. Märk betalningen TUNNELRACE.

ANMÄLAN: Föranmälan görs här: https://forms.gle/URXTtgBz4uCi2ZrJ8

UPPLÄGG: Tävlingen är Clear Round, det vill säga att alla som tar sig runt banan felfritt får rosett eller pris. Under denna tävling passar vi på att rensa vårt rosettförråd med udda rosetter, så det finns många att välja mellan! Vill du inte ha rosett kan du välja något från prisbordet istället. Du behöver inte vara medlem för att delta, men vi blir glada om framförallt barn och ungdomar vill bli medlemmar hos oss då vi önskar öka den gruppen av medlemmar!

KLASSER: Eftersom det bara är tunnlar i banan har du ett startnummer som gäller istället för både klass och startnummer. Håll koll i mailen – vi skickar ut allas startnummer några dagar innan. De som efteranmäler på plats kommer få starta sist.

ÅLDER: Hunden måste vara minst 15 månader för att delta.

ÄTBART: Fiket kommer vara öppet hela kvällen, passa på att käka en toast och fika lite vid vår fina klubbstuga!

Publicerat av