Rapport från senaste styrelsemötet

Vi har, efter önskemål från er medlemmar, skapat en google-kalender där man gärna får fylla i vad man ska träna så de som bokat innan och efter vet vad man ska träna. Tyvärr har vi idag ingen möjlighet att erbjuda något agilitydygn som många av er önskar då trycket på kurser är högt. Vi tittar på en lösning.

Som ni säkert sett så testar vi ett nytt koncept gällande samträningen på onsdagarna. Vi erbjuder kostnadsfri träning med ledare för barn o ungdom (upp till 20 år) mellan 18-19. Mellan 19 o 21 är det träning för övriga medlemmar (100/ekipage) Man anmäler sig enligt formulär på FB inför varje vecka. På FB och hemsidan finns också schema för samträningen.

Som en del av er sätt så har prislistan för fiket ändrats lite. Då vi köper in ett varierat utbud så kändes en utskriven prislista lite slösaktig. Priset på godis/kakor mm kommer stå angivet på respektive låda/kartong/hylla. Känn er inte blyga att leta efter det ni söker. Om ni vill att vi ska köpa in något speciellt så säg gärna till.

Det är snart dags för Årsmöte. Boka in lördag 26/2. Mer info kommer! Valberedningen söker folk till nästa års styrelse. Hör gärna av er om ni vet någon kandidatLinköpings Hundungdom växer, vilket är så kul, med många små hundtränare. Om någon har en barnstol till övers så får man gärna ställa upp den i hallen 🙂

Tack för förtroendet att vara er styrelse//Styrelsen

Publicerat av