Mer information och anmälan till årsmötet 2022

Nu kan du anmäla dig till årsmötet, anmälan stänger 7 februari.
Mötet kommer äga rum i vår inomhushall. Vi följer restriktionerna och kommer ha sittande servering. Hundar är välkomna att följa med om de är någorlunda tysta. Mötet kommer starta kl 11. Skulle man bli förkyld eller ha symptom kommer man även kunna följa mötet på länk.

Då vi kommer bjuda alla medlemmar på mat och i år måste ha portioner och inte buffé så är det viktigt att varje person som anmäler sig skriver sina allergier så vi inte missar någon.

Glöm inte att anmäla era prestationer under året så vi kan uppmärksamma er på mötet!

Anmälan görs här!

Vi undrar också om någon vill visa upp något på mötet eller berätta om något roligt ni varit med om på klubben under 2021. Kanske ett freestylenummer? 🕺💃 Undrar också om ni har några roliga klipp 🎬 från klubben från året som gått. Skulle vilja klippa ihop en kort film och behöver all material vi kan få. Alla bidrag får gärna skickas på mailen till oss.

Publicerat av